cul

Des de Taüll podeu fer excursions al Parc Nacional d'Aigües Tortes, accedint-hi per una de les seves entrades més importants, la de la vall de Sant Nicolau, a la capçalera de la Vall de Boí.

El Parc Nacional va ser creat l'any 1.955 i conté valors característics dels territoris alpins (llacs, cims escarpats,...) amb una vegetació rica (bedolls, pi negre, avets,...) i fauna com l'isard, la marmota, el picot negre o el trencalòs. Disposa de circuits senyalitzats i servei de guies.

Existeixen un gran nombre de senders senyalitzats i, per als més atrevits, hi ha una àmplia oferta d'esports d'aventura que va de l'equitació o les excursions amb bicicleta de muntanya fins al parapent, el barranquisme, l'escalada o el ràfting.

A l'hivern, podeu practicar tot tipus de modalitats d'esquí a l'estació de Boí-Taüll Resort, a 15 minuts en cotxe de Taüll, que compta amb un domini esquiable de 550 ha i 41 pistes amb instal·lacions modernes. L'estació ofereix igualment una extensa gamma d'activitats d'estiu.

També podreu gaudir de la pesca o sortir a plegar bolets, que s'han convertit en un producte de gran valor gastronòmic.

tr emu

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Parc Nacional d'Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici:
www.mediambient.cat
www.mma.es
Tel. 973 696 189

Estació d'esquí Boí-Taüll Resort:
www.boitaullresort.com
Tel. 973 297 085

Guies de muntanya Taüll:
www.guiesmuntanyataull.com
Tel. 973 696 142

Lleidatur:
www.lleidatur.com
tr

tr